2021-07-30 Protokollet från årsmötet finns nu under rubriken årsmöten.

2021-06-18.  Föreningen håller årsmöte lördagen den 3 juli 2021
Handlingar finns under avsnittet "Årsmöten" till höger.

2021-03-02
Kommunen har fattat principbeslut att överta vissa vägföreningars verksamhet. Prel skall ett övertagande av vår verksamhet ske 2023. Flera beslut åtestår att fatta.
Kommunens principbeslut och utredningen i ärendet finns under länken "Diverse info" till höger.

2021-03-02 Större delen av den av kommunen utlovade utbyggnaden av vägbelysningen omfattande Holmgrens väg mm har skett. Återstoden bl a Ingrids väg ska byggas ut under året.

2020-12-09 Gatubelysning
Felanmälan görs numera till Båstads kommun,
se anvisningar under rubriken Gatubelysning och/eller på kommunens hemsida.

2020-08-28 Trafiksäkerhet är f n en prioriterad fråga för styrelsen, mer information om Ni klickar på denna text.

2020-08-19 Fakturor för verksamhetsåret 2020-2021 kommer inom kort att skickas ut. Avgiften är oförändrad 500 kr per andel (bostadsfastigheter har en andel). Den som hos föreningen var antecknad som ägare den 4 juli är betalningsskyldig.

2020-07-16 Protokoll från årsmötet finns under rubriken årsmöten till höger.

2020-06-16  Vägföreningen samarbetar med kommunen för att öka trafiksäkerheten i området bl a gällande Kustvägen. Hastighetshinder har placerats ut, men trafikrytmen har inte minskat i tillräcklig omfattning. Flera trafikincidenter har inträffat på vägavsnittet. Vägföreningen har därför i samarbete med kommunen beslutat öka åtgärderna för att dra ner trafikrytmen genom att införa ytterligare hinder under en provperiod i sommar.

2020-06-15 Önskar du faktura, information etc per epost
anmäl detta på länken längst ner på denna sidan.

2020-06-11  Årets årsmöte äger rum lördagen den 4 juli kl 10.00 i Grevieparken, Hålarpsvägen 14, Grevie.

Gällande riktlinjer för samlingar kommer att tillämpas.

Årsmöteshandlingar publiceras efter hand som de blir klara under rubriken årsmöten.

2020-06-01  Eftersom hastigheterna fortfarande är höga i vårt område kommer prov genomföras med utläggning av sk vägbulor.

2018-06-03  Så behandlar vi personuppgifter

Ordföranden har ordet - informationsbrev

Ekonomi -  se årsmöten

Årsmöten

Grönområden

Gatubelysning

Trafiksäkerhet

Regler och anvisningar

Diverse info -  yttranden, skrivelser

Din e-postadress tack
För att enklare kunna komma i kontakt med medlemmar behöver vi Din e-postadress. Tryck här

Se över din tomtgräns
Se över Din växtlighet. Se regler för detta.

Se även broschyr